Friday, October 28, 2011

kene tag kena tanya kene jawab

Assalamualaikum

segmen siapa saya tak tahu tapi dipelawa oleh cikgu Ma. agak menariklah juga :)
soalan2 cikguMa...

1. nama samaran/panggilan?

sha, sar, arsha, sarwee. macam2 lah. eheh

2. tahap pendidikan? why sampai situ?

deg.- saja sesuka hati nak sampai situ. ehe

3. kereta idaman?

sekarang takda kereta tapi minat dengan nissan xtrail, bm, myvi yang comel. :D

4. makanan pelik yang pernah rasa? how rasa?

pelik? daging burung merpati. tak lalu. tak sedap. liat :P

5. blog akak?

cantik, cute, sejuk je mata nak baca. hati pun tak sakit. :D ~bodek baik punya.

*****

habis, tamat....
makanya tiba soalan saya

1. kenapa kamu berbloging?

2. kenapa ada diskriminasi dalam semua hal?

3. cara terbaik nak cari jodoh selain solat istikharah? ~ahah

4. nama kamu paling suweet nak panggil :)

5. selain saya, Allah, parent, jiran, saudara sepupu sepapat, siapakah yang kamu sayang :P

6. pendapat cik/encik/puan mengenai blog saya dan saya :D


makanya saya tag 

16 comments:

fuad ansari said...

tgh syok2 minum air sambil baca entri ni, terus tersembur air tu sebaik sahaja selesai membaca.. (",)

p/s: nama sebenar sar, arsha ke??

s a r said...

ahah. kelakar ajalah encik fuad ni. len kali minum bebetul. tak pasal laptop tu pun minum sama. :)

taklah. arsha biasa gak guna nama tu. tapi dalam alam maya je la. AR tu nama ayah. SHA tu nama awalan saya. :) terbalik kan je. hehe

Asakura said...

salam sarwee... hahaha mcm sayur sawi plak...jgn marah ye...:D

ini segmen ke? siap ada tag nama lagi...baru je nk jawab soalan tapi nama tak di tag, xnk la jwb soalan...hahaha gurau2 je..

CikGu Ma said...

assalamualaikum...ehem, bermesra dengan incik fuad di alam maya..ekek..maap, gurau2 manja..

thanx sebab sudi jawab...bnyak benor kete idaman yea...^^,

~PENCHENTA~ said...

Heheh! Nak kena jawab yang mana?

Nak jawab semua ke soalan kak SAR jee? :D

Faaein Talip Roy said...

sarwee? mahu panggil sarwee boleh.. hehehe.. jalan-jalan mahu berkenalan dengan sarwee.. apa khabar sarwee.. ;p

ghost writer said...

kau pompuan rupanya...aiseh.

Kakzakie said...

Masya-Allah kena tag dah dgn adinda sar. Kakak smart-tag pun tak guna sar. Guna touch & go aje. hihi....

s a r said...

#encik askura

ahaah. tu nama akibat daripada nama saya ditiru. maka, kenalah cari nama lain. eheh.

ala.. kamu buat saya serba salah pula. tak tau sebenarnya kene tag bape orang. ikut cikguMa tag 4, saya pun follow je la. eheh. ikut hati nak je tag lebih.

s a r said...

#cikguMa

ahah. bermesra dengan encik fuad di alam maya. seram je bunyik tu cikgu. eheh. it's ok la. :)

kete idaman banyak. dapatnya tak lagi. ahah.

s a r said...

#PENCHENTAqu

jawab soalan akak je dik. :D

#faaein

eheh. boleh boleh boleh faaein. salam perkenalan faaein. :D

s a r said...

#encik ghost

~ehehe. haruslah encik ghost. saya CIK bukan ENCIK. hee. :D


#kakzakie

ahah. saya tak guna dua2 kak. bayar pakai manual je. eheh

CikGu Ma said...

ASSALAMUALAIKUM..TERIMA KASIH SEBAB SUDI BACA DAN KOMEN ENTRY AKAK,bahasa akak??errmm, just nak buat entry santai tak mo skema..hehe, just wanna share with everyone, HUMAN CREATION IS ALWAYS BROKEN ---seberoken my english...hik3...

entry dikarang sebab nak ingatkan diri supaya tak merungut tentang sistem laporan penilaian murid yg selalu ada masalah...so, buat entry sebab nak ingatkan diri bahawa apa jua yg diciptakan oleh manusia pasti ada cacat celanya..^^,

s a r said...

garangnya akak. maaf.

saya takda masalah dengan bahasa akak. saya suka je baca. sorry. peribahasa makan durian tu pun untuk sapa2 yang terasa dengan tujuan entry akak tu. sorry la akak. uhu

Pia said...

"Assalamu'alaikum sar..heh..kena tag yer,dah lama akak tk di tag ni..insyaallah akk akn join kalau tk sibuk..tgklah dah 2-3 hari lom update ni...?"

s a r said...

waalaikumussalam kak.

hee. thanks kak. take your time. :)