Monday, September 19, 2011

New episode +_+"

Assalamualaikum...

sabarlah mydear... InsyaAllah. 
just started a new episode...
InsyaAllah...


...boleh jadi kamu benci kepada sesuatu padahal ia baik bagi kamu, dan boleh jadi kamu suka kepada sesuatu padahal ia buruk bagi kamu. Dan (ingatlah), Allah jualah yang mengetahui (semuanya), sedang kamu tidak mengetahuinya... (2:216)






13 comments:

nobody said...

Salam baby :)

hehe
missing u so much dear
ehem ehem
ade cite best nampak?

alhamdulillah
k dear

tata

-bz study ^^
doakan kite yep ...

Asakura said...

betul tu, kdg2 bila sy benci sesuatu, last2 mesti sy suka...peace! hahaha

sama jgk jika apa yang saya suka, last2 saya benci...

Tak semestinya apa yang kita tak suka tidak memberi manfaat kepada diri kita. :D

Wan said...

salam cik sar :)

episod baru? drama baru kt tv ke..hehe

org tua2 ckp..kalu benci tu seadanye je..takut nnti jadi yg paling syg..

ada kaitan ke..hehe

Yatie Awang said...

kita harus terima apa jua yg diberikan oleh-NYA

iyan shazlind said...

assalamualaikum Sar,

All the best sar..semoga semuanya baik2 saja :)

fuad ansari said...

terteleng2 kepala kucing tu dalam mengintai episod yg baru.. (",)

hidup ni mmg lebih menarik kalau ada lebih byk episod.. (",)

s a r said...

#cik nobody

salam mydear :)

miss u to babe. sibuk study ye. study elok2. gud luck nanti. :)

cerita best? takda yang best pun. semalam macam best. hari ni dah tak bape nak best. baru je semalam episod baru. hari ni dah kembali macam hari sebelum2 ni. uhuu.

insyaAllah. semoga kamu baik-baik aja.

s a r said...

#encik askura

tersangatlah betul. kes saya ni pula, dah tak boleh nak handle. turus tutup buku dah. cari ajalah episod lain. episod ni dah tutup hari ni sebab memikirkan faktor keberkatan yang ingin diperolehi. +_+"

s a r said...

#encik wan

salam encik wan. :)

ahaha. ha'ah. drama baru. tapi hari ni episod dah tamat dah. baru kejap tadi. gila tragis. uhuu.

maybe ni nak kena tunggu episod lain pulak ni ha.. hope dipermudahkan segalanya. InsyaAllah. wish me luck encik wan. :D

oh bab tu.. ada setengahnya yes. macam kes saya, tak boleh handle plak tetiba. tak suka, stil tak boleh buat apa. :D

s a r said...

#cik yatie awang.

yup. betul tu. sentiasa bersyukur dengan apa yang diberi. agar sentiasa yang dimiliki rasa cukup walau sedikit kan.


#cik iyan

waalaikumussalam cik iyan. :)

ye. terima kasih iyan. tapi hari ni tak berapa nak baik dah. ohoo..

s a r said...

#encik fuad

~eheh. nampaknya kucing tu still tak boleh nak nampak apa episod baru yang bakal menjelma. tu yang sampai teleng2 tu. :)

sangat menarik banyak episod. jika tak, kita tak lebih menghargai hidup ni pada caranya kan.. :)

delarocha said...

mula yang baru..sekali lagi

s a r said...

yup. itulah sebaiknya kan. :)