Wednesday, November 2, 2011

Lelaki kuat ke??

Assalamulaikum.. :D


merajuk pulak. :P


...lemah dan kuat seorang lelaki bukan bergantung kepada lelehan air mata.... 
ramsiyah,2008











~erk? oo.. bukan cengeng eh.. :D









16 comments:

Izan said...

Lelaki kuat?..emmm..kalau tidak sudah tentu nabi2dan rasul2 dijadikan kepada kaum perempuan..ye tak.. jadi lelaki mmg kuat..biar kepada yg benar..:)

CikGu Ma said...

lelaki sebenarnya lemah....terutama dr sudut emosi...

fuad ansari said...

merajuk pulak bf sar ye.. aduyai.. (",)

ghost writer said...

nasib baik aku bukan sorg yang mudah lelehkan airmata.

sasha rahmat said...

salam s.a.r
lelaki kuat!! klu 'lelaki akak' yg jauh di mata ..bole dikatakan kuat!! KUAT isapp rokok!! (hehe sorry darling dear tersengaje mengumpat..)klu 'lelaki2' yg dekat di mata akak ni..kuat jgk..KUAT makan!!..hehe

~PENCHENTA~ said...

Hahah. Cengeng. :P

Orang lelaki kuat kalau dapat lindungi wanita yang bersamanya. Walaupun melindungi mereka dengan air mata. :D

Faham dak? :P

nobody said...

Salam dear sayang :)

waahhhhhhhhhh
lame sungguh tak ketemu :p

ye ye je
miss you sangat dear ...

tapi post ni...

are you ok baby?

s a r said...

#cik izan

penciptaan manusia pun bermula dari Nabi Adam bernama si lelaki. pastinya dia adalah 'lelaki'. thanks for dropping by. :)

#cikgu ma

kak, eheh. tetiba saya nak setujulah dengan akak. tu sebenarnya yang saya nak sampaikan. :D

s a r said...

#encik muhammad fuad

eh, bf mana ni? ramai sangat pula boyfriend. kalau 'boyfriend' tak pula pernah tau kewujudannya. hee.

#encik ghost

tabah tabah... :)

s a r said...

#kak sasha!

waalaikumussalam kak. :D ~hapy dah akak ke mari :D
~ahaha. kuat jugak kak dua2 'lelaki' akak tu. hee. tu yang selalu masak sedap2. :D

#PenchentaQU

erm, kurang nak faham. protect dengan air mata dia? maksud?

s a r said...

#cik nobody

waalaikumussalam dear.
~amboi. focus sungguh dia. macam mana exam? is it ok or not so ok? ;D
hope semua yang terbaik :)

i'm ok dan sangat ok dear.
post ni takda kene mengena pun. hee. terbaca potongan ayat tu kat satu novel lama. serius takda kene mengena dengan hidup ini mydear. hee.

Faaein Talip Roy said...

lelaki juga punya perasaan..

cengeng!.. hahaha..

s a r said...

hehe.. makhluk Allah semua berperasaan. cuma banyak yang perasan. hikhik.

~PENCHENTA~ said...

Betapa suwitnya bila lelaki menangis di hadapan Allah untuk protect wanita yang bersamanya. Kan?

Pencari Cinta Sejati said...

Lelaki ada kebaikan dan kelemahan. sama juga macam wanita.

s a r said...

#penchentaqu

hmmm...
payahnya la sekarang ni nak lihat yang begitu ye tak? hmm..

#pencari cinta sejati

erm, betul. :)