Friday, August 19, 2011

Sleep a.k.a hibernate!

Assalamualaikum :)

selamat tido wahai blog
jumpa lagi sahabat-sahabat sekalian.
InsyaAllah.



~ops lupa.
selamat menyambut hari raya.
maaf andai ada salah silap sepanjang berkata-kata dan membebel :D
tapi saya maafkan kalian dunia akhirat :D
jumpa lagi...
insyaAllah 
~_~"

18 comments:

delarocha said...

mahu berehat panjang?

semoga berjumpa lagi ya

fuad ansari said...

biarlah blog ini tidur asal kamu nanti bangun di malam lailatulqadar.. (",)

iyan shazlind said...

sar...selamat hari raya :)

s a r said...

*encek delarocha

hihi. takda la panjang sangat. muhasabah diri je. :D insyaAllah

*encek fuad

blog je tido. insyaAllah orang tak :D
thanks encek fuad :)

*cek iyan

selamat menyambut hari raya :)

Asakura said...

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI, MAAF ZAHIR BATIN...

Semoga bertemu lagi... ha3

wahida said...

mcm nak cuti pjg dr berblogging jer...huhu...

s a r said...

encek askura>

selamat hari raya!

eheh. cuti sempena hujung2 ramadhan je. ahah.


cek wahida >

~eheh. takde ler cuti panjang sangat. muhasabah diri je. :D insyaAllah akan kembali mengepost. :D

thanks for dropping by cek wahida :)

Asakura said...

igtkan nak bersara dah....ha3 gurau je

Cik Gee said...

selamat berehat sar.. huhu..

dwaty said...

selamat hari raya s a r...

saya pun mungkin akan bercuti raya ni... tu yang wish awal... hehehehe

s a r said...

encik askura>

~ahah. idak la sampai bersara. tapi kalau bersara tanpa pamitan pun mana lah tau kan. eheh


miss gee>

~eheh, berehat la sangat.. uhuu. thanks gee ;)

cik dwaty>

selamat hari raya kembali. balik kampung hati2 :D

Kakzakie said...

Adik kakak dah bercuti kiranya... Cepat betul? Kakak masih kerja lagi hingga sabtu ini half-day.... Salam sayang dan Selamat Hari Raya dari kakak dan keluarga. Maaf mana yg terasa di hati. Jumpa lagi sar:)

nobody said...

salam dear sayang ^^

hehe~
saye ingat kamu sibuk tadi ...
rupenye still around :)


miss you sangat :D

selamat meneruskan ibadah dear ^^

s a r said...

kakzakie>

~eheh. cuti awal sikit kak. hee. salam sayang salam lebaran untuk akak sekeluarga. hati2 di jalan raya :)
saya pun jugak kak. maaf if terkata tergurau dengan akak. insyaAllah.

cek nobody>

waalaikumussalam dear. ~eheh. ada. takdalah busy mana pun. cuma line internet ni wajar direhatkan kerana my lil bro terlalu asyik dgn fb masing2. maka, langkah terbaik, sorang tak pakai intenet, semua tak pakai. eheh. bila perlu je.

kamu juga dear. hope lebih kuat and tabah also sabar. insyaAllah.

take care kamu :)

Zul Fattah said...

salam kenal..'
selamat hari raya.. maaf zahir dan batin

s a r said...

salam kenal. salam lebaran. maaf zahir batin kembali :)

thanks to be one of my folowwer :)

nurul said...

salam.sar,nape banyak pic kucing pulak ni..he2..ak ad 2 berita baik..pertama,selamat hari raya aildilfitri..he2..kedua,ak da xtakut kucing..first time of my life,ha3..-p

s a r said...

waalaikumussalam beb.
~ahah. aku kan obses dengan haiwan tu. eheh. that's y la masa si comel ku meninggal dunia, akulah yang paling frust dalam rumah ni. ~eheh.

selamat hari raya beb :)

erk? sejak bila pulak kaw takut kucing ni? sejak azali ke ape? ke ada peristiwa? hehe

tahnia2. tapi macam mana kaw boleh tak takut pulak ni?