Wednesday, August 17, 2011

Kenapa hari ni?

Astaghfirullahal'azim...

Bukan hari ni. semalam pun jugak. semalam semalamnya pun camtu jugak. semalam punya semalam semalamnya pun camtu jugak.

Dibilang jangan... kaw nak jugak s a r... hati tak pandai menipu derr...

tabahlah hati...
tabahlah hati...
tabahlah lagi wahai hati...



astaghfirullahal'azim. 
be strong dear! 
~_~"

*mood: tak suka dengar lagu raya!

17 comments:

delarocha said...

tak paham kenapa...

tapi harapnya semua baik baik sahaja k.

s a r said...

thanks encek delarocha :)
tu la tu bila akal kalah dengan hati. emo bermaharajalela.
~uhuu

fuad ansari said...

kalau macam tu, dengarlah lagu ramadhan.. (",)

kalaupun bukan kelmarin atau semalam, mungkin esok atau lusa kita kembali kepadaNya.. sama2 buat persediaan.. (",)

s a r said...

~ehe. memang lagu ramadhan lagi best dari lagu raya. :D

yup. persediaan harus sentiasa. mengingatkan saya kata2 encek fuad hari lalu.

"jangan berani tidur if kita belum solat. kerana takut kita terjaga, kita dah ada dalam tanah"

~uhu. sangat menusuk. thanks encek fuad :)

Asakura said...

x berapa nk fhm entri nie.... ha3
tapi apa2 pun, lagu raya pasang pada waktu pagi raya baru best...ha3

liyana said...

hmm..nape ni kak?

"jangan berani tidur if kita belum solat. kerana takut kita terjaga, kita dah ada dalam tanah

ok...sy take note..!
nice..

iyan shazlind said...

assalamualaikum sar,

semoga semuanya untuk sementara saja...memang kadangkala akal akan kalah dgn hati..bila hati mengambil peranan pastinya kita akan dipengaruh kuat oleh emosi..yg ptg kita sedar tu, so mesti kita takkan tersasar jauh dibuai emosi...be strong sar..:)

dwaty said...

pasti ada hikmah disebaliknya... yang penting sabar...

s a r said...

>encek askura

haha. tak faham takpe. :D
lagu raya still tak bape suka nak dengar.. ahah


>cek liyana

~eheh. pasang surut mood gini la jawabnya. macam budak kecik bila ada prob sikit je cepatnya nak nangis. wuaa.. padahal dah tau apa yang nak kena buat.

thanks liyana. sebenarnya okay je liyana. :)

tu pesan dari encek fuad pada entry lalu. sangat menarik :)

s a r said...

>cek iyan

waalaikumussalam iyan. :)

yup betul tu. sedih la bila emosi yang kuasai. tu yang dah macam tak bape nak syok dah tu. hmm.

betul la tu. kena selalu beringat agar tak terus hanyut dengan emosi yang merosak jiwa tu. thanks iyan. :)


>cek dwaty

InsyaAllah. diharap begitulah. apa saja yang berlaku pasti ada sebabnya kan. thanks cek dwaty :)

Norsha said...

tabahkan hati, tabahkan hati kerana hidup ini takkan sunyi dari onak dan duri....:)....samalah kita, akakpun tak berapa nak suka dgr lagu raya...

nobody said...

Salam dear baby :)

:)

muga2 Allah tetapkan hati kita dijalanNya :D


chaiyuk2 dear :)

ghost writer said...

saban tahun macam tuh..nak wat camner,dah memang begitu program dowang bagi kat kita.

Cik Gee said...

i hope today will never be like yesterday.. :(

s a r said...

>norsha

ye la akak. sampai kita tutup mata pun problem still ada. thanks kak :)


nobody>

waalaikumussalam.

insyaAllah :)
thanks dear.


>encek ghost

hee. tu la pasalnya. semangat betul nak raya. :D


>miss gee

insyaAllah. thanks gee.

f.Munirah.A said...

Kuatkan iman :)

s a r said...

thanks munirah :)

i will. InsyaAllah. :)