Tuesday, January 17, 2012

Sikit terkilan & Apakah???

Assalamualaikum kawan2 dan sahabat2.

Erm, ni kali kedua rasa sedikit terkilan dan agak terkejut. Tak faham apa sebenarnya yang berlaku dengan BLOGSPOT ni. Tak tahu mana silapnya apabila ada blog2 feveret untuk dibaca telah diDELETE tanpa kerelaan oleh si tuan blog. ~aku tak tau la kalau ianya atas kerelaan. Erm, tak mungkin juga mereka ini sengaja membuat aksi2 begini. Tak mungkin! tak mungkin! Ish! Apakah???

Encik Askura punya blog - nak publish jugak!
Beberapa hari lalu Incik Askura a.k.a Encik Yusuf telah memberitahuku yang blognya telah diDELETE tanpa sebab sehingga kini tidak dapat dikenalpasti kenapa. Dan kini pula blog Encik Fuad pula.. hmm..

Inche Fuadansari -  World and Hereafter
Apakah sebenarnya yang berlaku eh dengan UNCLE GOO ni. Apakah yang cuba dilakukan sebenarnya. Aku risau ada di antara kita akan menerima nasib yang sama selepas ini. ~Ohh.... apakah!!

10 comments:

Yatie Awang said...

blog akak pun macam tu gak..butan follow langsung tak boleh nak follow mana2 blog

s a r said...

butang follow ada, maknanya gagah lagi kak. ni yang terus ghaib sangat menakutkan kak. penat2 kot menulis pada mereka yang informative. hmm.. apahal entah ek..

ghost writer said...

harap-harap mr Goo bagi muka sikit kat aku..jenuh aku nanti.

s a r said...

hopefully!

haish. risau jugak ni.. hmm..

RuMaH TuA said...

Allah... Nak bukak yang baru pun makan hati da...

s a r said...

hmm.. tu la pasalnya. rasa bercinta kalau nak buat yang baru ni.

Cikgu Ma said...

errmm...encik fuad pon ada komen kt blog akak td kata blognya dh di delete...

Pencari ALLAH said...

menakutkan.

nobody said...

saye baru perasan dear.

patutlah ade certain blog yg sy follow tak de dah...


isk isk...

harap2 x kene kat blog sendiri

banyak nota berharga, x sanggup nak hilang


huhu...

tk cr dear

Asakura said...

cepat2 la back up entri tu... hahahaa :D