Thursday, August 22, 2013

Menyesal tak sudah!

Assalamualaikum.

~entry kali ni mungkin penuh emosi.

"Sar, tak payahlah kau ada akaun fesbuk tu. Cuba kaw cakap dengan aku apa tujuan kaw ada fesbuk selain SEBAB UTAMAnya (sebab klise sangat!) nak cari member2 lama yang dah terputus hubungan? Balik-balik mesti post status bengang kat orang la, marah dekat orang la.. Lepas tu jadi apa? Kaw nak orang LIKE status kaw tu? Lepas dah LIKE tu buat apa pulak? Takda function pun.. Tak pun kaw pergi upload gambar macam-macam. Nak buat apa semua tu? Ada guna? Ada bagi faedah ke pada kaw sar? Ada? Ada? Tujuan lain tak bukan sekadar nak tengok berapa banyak LIKE yang kaw dapat kan? Kan? Kan? Henti-hentikanlah.. Riak tu semua sar.. Hentikanlah.. hentikan... Dari kaw baca, kaw tengok status-status yang tak mendatangkan faedah, baik kaw hentikan ajelah.."

****
Dalam tak sedar, dan mungkin sengaja buat-buat tak sedar. 

*****

Tutup ajelaa...

~_~"






5 comments:

Kakzakie said...

Kakak rasa dah 3 tahun kakak tutup a/c FB kakak sebab sering tak dapat memenuhi perbualan kawan - bimbang menghampakan baik kakak tutup bukan kerana lain.

s a r said...

sebenarnya saya pun dah tutup kak. 3 tahun lalu.. tapi pegi bukak akaun baru yg knonnya kerana bersahabat. tapi last2, tak jadi apa pun.. hmm

Mohamadazhan.com said...

FB bergantung kpd diri mungkin =)

Pencari Allah said...

Masha ALLAH. Kuatnya kamu cik Sar~ semoga kekuatan tu diberi kepada saya jua. In sha ALLAH...

s a r said...

MACAM kuat.. tapi tak kuat mana pun.. huu